Uit cijfers blijkt dat het gemiddelde aantal showroombezoeken per nieuw verkocht voertuig in België daalt. Als mensen een van onze filialen binnenwandelen, moet het er dus meteen ‘op’ zijn.
DSC_9960.jpg

Vincent Yserbyt
CEO Mercedes Ghistelinck

 
K in Kortrijk

Eydol eyecatcher

Uw etalage laten opvallen, sfeer creëren in uw winkel- of horecaruimte, producten promoten op een interactieve manier, … Ledschermen zijn echte eyecatchers en bezorgen uw gasten, klanten of bezoekers een unieke beleving.

 
Mercedes Ghistelinck

Vakkundig geïnstalleerd

Eydol zorgt voor een naadloze integratie, met de gewenste impact. Zo wordt uw ledscherm een elegant onderdeel van het interieur én bereikt u uw bezoekers met uw boodschap. We helpen u een scherm uit te kiezen met de juiste resolutie, garanderen een correcte montage en gaan op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 

SPECIALISATIES

Eydol LED Buiten

BUITEN

Trek de aandacht van de voorbijgangers met beelden in maxiformaat. Laat een blijvende impressie bij uw potentiële klant en wordt top of mind binnen uw sector. Led schermen voor buiten.

Eydol LED Binnen

BINNEN

Uw etalage laten opvallen, sfeer creëren in uw winkel- of horecaruimte, producten promoten op een interactieve
manier, … Led schermen voor binnen.

Eydol LED Constructies

CONSTRUCTIES

Led schermen kan u laten monteren op een drager naar keuze: op een mobiele trailer of een vaste drager zoals een muur, paal, de vloer of zelfs tegen het plafond.

Mobiel

MOBIEL

Een led scherm plaatsen langs de weg, op een parkeerplaats, een evenement of bij verschillende vestigingen van uw organisatie?

Laurent Decavele

Een professional spreken?

Wenst u meer te weten rond LEDwalls, wetgeving en constructies? Harry helpt u graag verder.