Kunnen we helpen?

Naam *
Naam
 
Eydol contact

EYDOL

Eydol is ondergebracht in de kantoren van Van Gils Group.

T +32 (0) 56 62 21 17
E info@eydol.be

P/A Holstraat 56, 8790 Waregem

 

The EYDOL story

Audiovisueel expert Van Gils en LEDwall specialist Photonics lanceren Eydol, LEDs with a mission

Exclusieve samenwerking Van Gils en ledwallspecialist Photonics

Je publiek overweldigen met haarscherpe beelden in megaformaat. Enkel met een kwalitatief ledscherm en de bijbehorende hoogtechnologische aansturing bereik je dat effect. Met Eydol tilten Van Gils en Photonics de integratie van dergelijke ledwalls naar een hoger niveau. De specialist in audiovisuele integraties ging daarvoor een exclusieve samenwerking aan met Photonics, dé Benelux-referentie op het vlak van ledschermen.

Haarscherp beeld in megaformaat
Je ziet ze op festivals, sportevenementen en party’s, maar ze duiken ook steeds vaker op in winkels en bedrijfsruimtes. Ledwalls zijn dé manier om impact te maken op je publiek, of het nu gaat om concertgangers, bezoekers of klanten. Tenminste, zolang het gaat om kwalitatieve ledproducten die bovendien op een correcte manier geïntegreerd zijn.

Laurent Decavele, Managing Partner bij Van Gils: “Ledwalls zijn een bijzonder technisch product, waarvan de kwaliteit sterk kan variëren. Niet iedereen beschikt bovendien over de kennis om gebruikers correct te informeren. Laat staan om een doorgedreven ledintegratie uit te voeren, met een hoogtechnologisch systeem dat je ook nog eens op een gebruiksvriendelijke manier kan aansturen. Het belang van een professionele integrator, die werkt met kwalitatieve leveranciers en een vergaande kennis heeft van ledproducten, dragende constructies, de aansturing van het ledscherm en alle andere randproducten kunnen we niet genoeg benadrukken.”

Exclusieve samenwerking met Photonics
De samenwerking tussen Van Gils en Photonics is dan ook niet toevallig. Photonics is namelijk dé referentie in de Benelux op het vlak van ledschermen, met name in de verhuurmarkt.
“Photonics heeft niet alleen zeer veel ervaring met ledproducten, maar streeft net als Van Gils naar topkwaliteit”, zegt Laurent Decavele. “Samen zorgen we ervoor dat alles tot op de millimeter precies wordt berekend, uitgetekend en geplaatst. Want alleen zo kan je garanderen dat een ledscherm de impact heeft die je voor ogen had. Bovendien beschikken ze over een grote stock aan wisselstukken, waardoor we klanten zeer snel kunnen bedienen.” 

Eydol: ledwallintegraties met hoog servicelevel
Met Eydol zal Van Gils zich focussen op de integratie van ledwalls, een product dat aan populariteit wint en steeds breder wordt toegepast.
“Het voordeel van Eydol is dat het klanten één aanspreekpunt biedt voor zowel het audiovisuele aspect als voor de netwerkintegratie”, legt Laurent Decavele uit. “We combineren onze technische kennis van indoor en outdoor ledproducten met onze brede ervaring met ledwallconstructies én besturingssystemen. Zo kunnen we onze klanten niet alleen een complete service bieden maar hen ook helpen met het maken van de juiste keuzes. Bovendien is de Belgische wetgeving over ledschermen vrij complex. Ook op dat vlak kunnen we onze klanten dus bijstaan met professioneel advies.”

Inspiratie opdoen?

 

ONZE TROTS